Αγορά Ελαστικών

Μεγάλη ποικιλία ελαστικών όλων των επωνύμων εταιρειών ετοιμοπαράδοτα.

Έλατε από το κατάστημά μας να διαλέξουμε μαζί το καλύτερο ελαστικό σύμφωνα με την οδηγική σας συμπεριφορά. Προτεραιότητα για εμάς είναι η δική σας ασφάλεια στο δρόμο.

Φροντίζουμε να σας παρέχουμε ελαστικά υψηλής ποιότητας, κατάλληλα για όλες τις καιρικές συνθήκες, στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Επιλέξτε τα ελαστικά που θέλετε από το κατάστημά μας και εμείς αναλαμβάνουμε και την τοποθέτησή τους.

ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ

ROADTEC™ Scooter

SPORTEC ™ STREET SCOOTER

FEELFREE™

FEELFREE™ WINTEC

ME 7 Teen™

DIABLO ROSSO Scooter

ANGEL SCOOTER

MANDRAKE™ MT 15

Battlax SC1 – SC2

Hoop B03

Επισκευή Ελαστικών

Το σημαντικότερο και πιο καθοριστικό σημείο πάνω σε μία μοτοσυκλέτα είναι τα ελαστικά.

Στο κατάστημάτα μας θα βρείτε μεγάλη ποικιλία διαστάσεων για όλους τους τύπους ελαστικών. Όλα μας τα ελαστικά ελέγχονται από εξειδικευμένο προσωπικό και συντηρούνται στις κατάλληλες συνθήκες, για να σας προσφέρουμε ασφαλή ελαστικά στην καλύτερη ποιότητα.

Το ελαστικό σας μπορεί να πάθει σοβαρή ζημιά εάν χτυπήσει σε στερεό αντικείμενο πάνω στο δρόμο, όπως κράσπεδο, λακούβα ή αιχμηρό αντικείμενο. Κάθε ορατό τρύπημα, κόψιμο ή παραμόρφωση, πρέπει να ελέγχεται σε βάθος από έναν επαγγελματία του ελαστικού… Μόνον αυτοί μπορούν να σας πουν εάν το ελαστικό σας μπορεί να επισκευαστεί ή εάν πρέπει να αλλαχτεί.

Να θυμάστε, ποτέ να μη χρησιμοποιείτε ελαστικά με ζημιά ή ελαστικά που έχουν κυλίσει με τη ζάντα χωρίς τη βοήθεια κάποιου επαγγελματία, διαφορετικά θα μπορούσε να υπάρξει επίπτωση στην ασφάλειά σας.

Η επιθεώρηση από έναν επαγγελματία είναι απολύτως αναγκαία επειδή η εσωτερική ζημιά δεν είναι ορατή όταν το ελαστικό είναι μονταρισμένο.